Mint ismeretes, elszalasztotta a nagy esélyt a Vidi csütörtök este, így csak a Chelsea elleni bravúr érhet továbbjutást az Európa Ligában. A találkozó után a fehérváriak vezetőedzője, Marko Nikolics értékelte a látottakat.

Ellentámadásból illetve pontrúgásból vesztettük el a mérkőzést, úgyhogy nagyon olcsón adtuk el magunkat. Megpróbáltak mindent a fiúk, de nem tudtuk maximálisan koncentrálni. Nagyon nehéz volt a pályán játszani.

Az volt a szabály, hogy koncentráljunk, ne kövessünk el buta hibákat és harcoljunk, küzdjünk sok lepattanó labdával. Ha visszatekintünk, volt valamelyest a labdabirtoklásunk, helyzeteink, de olcsón adtuk el magunkat.

Ilyen szinten okosan kell játszani. Nem voltak igazi gólszerzési lehetőségeink. Pontokat veszítettünk, amit a Chelsea ellen kell jóvátenni. A Chelsea elleni mérkőzés nehezebb lesz, mint a mai. Kockáztatni kell, és gólt kell rúgni azon a mérkőzésen – mondta Marko Nikolics a lefújás után.

A MOL Vidi hátvédje, Fiola Attila szerint semmi sem sikerült abból, amit elterveztek.

Nagyon nehéz mérkőzés volt, sajnos az első húsz-huszonöt percet nem tudtuk kihúzni, hiszen pontrúgásból kaptunk egy gólt, ahogy előtte is voltak lehetőségeik. Sajnos nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy elterveztük. Menni kell tovább, van még egy mérkőzés. Bravúr kell az utolsó fordulóban. 

Semmi sem ment, a védekezésünk sem volt rendben. Nem volt egy normálisan felépített akciónk, pontrúgásokból próbálkoztunk, helye közel ott voltak lehetőségeink, de a kapusuk védeni tudott.

Sajnos ma nem sikerült semmi. A meccs elején nagyon nekünk este, meg is kaptuk pontrúgásból a gólt. Onnantól nem tudtuk azt a játékot játszani, amit szerettünk volna. Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. A második félidőben próbáltunk támadni, mentünk előre, de sajnos ennyi volt benne.

EL: Elszalasztotta a nagy esélyt a Vidi, már csak a Chelsea elleni bravúr érhet továbbjutást – videó