Csúfos vereséget szenvedett a Legia Varsó az Európa Ligában, a lengyel csapat Nagy Dominikkel a soraiban, hazai pályán kapott ki 2-1-re attól a Dudelange-tól, amelyet a Bajnokok Ligájából a MOL Vidi FC ejtett ki. Az eredmény még úgyis nagyon kellemetlen, hogy a hazaiak a 44. perctől emberhátrányban futballoztak a luxemburgiak ellen.

A lengyel sport.pl lap nem is kímélte a Legia labdarúgóit – a kapus kivételével mindenkinek egyes osztályzatot adott az egyébként 1-től 6-ig terjedő skálán. A legjobban pedig a csapat magyar játékosába, Nagy Dominikba “szállt bele”. A válogatott labdarúgó ezúttal balhátvédként szerepelt, egy sérülés és egy kiállítás miatt kényszerből kellett a számára szokatlan poszton futballoznia.

Az első találatnál Stolz verte meg Nagyot, majd centerezett, a középen érkező társ pedig befejezte az akciót

A lengyel lap így értékelte a teljesítményét.

Határozottan a legrosszabb játékos volt a pályán, nem működött, hogy balhátvédként szerepelt. Tétován és idegesen játszott, újra és újra elvesztette a párharcokat.

Dominik Stolz az egész meccs alatt becsapta őt, ugyanazt a cselt csinálta meg hatékonyan. Az egyik ilyen végén középre passzolt a 16-oson belül, Couturier pedig gólt szerzett ebből.

A lap a csapat többi védőjét sem kímélte, megjegyezve, hogy sorra nagyokat hibáztak, még akkor is, ha azokból nem szerzett gól az ellenfél.

Az edzője megvédte Nagy Dominikot

“Nagy Dominik nagyon igyekezett, hálás vagyok neki – nyilatkozta a Legia vezetőedzője, Aleksandar Vukovic. – Számára idegen poszton játszott, de minden tőle telhetőt megtett Hlousek sérülését követően. Nem volt egy kényelmes helyzet se neki, se nekem, de ez van. Bizonyos pillanatokban tegnap Kucharczyk volt a jobb-, Nagy Dominik pedig a balhátvéd, mivel ilyenek voltak a lehetőségeink.”