Mint arról beszámoltunk, Kádár Tamás kezdő volt a Lazio elleni Európa Liga-nyolcaddöntőn. Végig a pályán is volt, kapott egy sárga lapot, és összességében jó teljesítményt nyújtott (a Whoscored-nál például csak két csapattársa kapott jobb érdemjegyet a légiós 7,2-es osztályzatánál, és az egész mezőnyt tekintve is az ötödik legjobb játékos volt a pályán), bár Ciro Immobile egyenlítő gólja előtt hagyott egy kis területet Európa egyik legeredményesebb támadójának, aki nem is hibázott.

A Kijevben és a magyar válogatottban is alapembernek számító Kádár a 2-2-re végződött római találkozót követően így értékelte a történteket.

A Lazio elleni 2-2-es döntetlen egy jó eredmény a számunkra. A visszavágón, hazai pályán, ahol már a szurkolóink is támogatnak majd minket, elérhetjük azt, amire vágyunk, azaz a továbbjutást. Idegenben mindig nagyon nehéz az első 10-15 perc, akkor maximálisan kell koncentrálni. Ha labdát veszítesz, nagyon nehéz lesz már azt visszaszerezni. Ezen a meccsen két nagyon különböző félidőt láthattunk. Az első nagyon kemény volt a számunkra, a Lazio nem engedte, hogy a saját játékunkat játsszuk. A szünet után viszont már jobban néztünk ki, sokkal szervezettebbek voltunk és két gólt is szereztünk. Persze hibáink mindkét játékrészben voltak, azon leszünk, hogy ezeken már a következő mérkőzésig javítsunk. Remélem, a második találkozón sok szurkolónk kijön majd a stadionba, ez nagyon fontos lenne nekünk, légiósoknak és persze az ukrán játékosoknak is. Ez adna ahhoz elegendő lökést, hogy továbbjuthassunk – fogalmazott a 27 éves bekk.