Csütörtök este a három magyar válogatott játékost is foglalkoztató RB Leipzig az Atalantát fogadja az Európa Liga-negyeddöntő első mérkőzésén. A lipcseiek jó formában várhatják a bergamóiakat, hiszen 12 tétmeccs óta veretlenek, legutóbb pedig magabiztosan verték idegenben a Borussia Dortmundot.

– Az Atalanta fizikailag erős csapat és topjátékosok játszanak náluk, nem lesz könnyű mérkőzés – kezdte Gulácsi Péter a Bildnek.

A német portál hozzátette, könnyen lehet, hogy talán néhány titkos információ Olaszországból segíthet a Leipzignek, utalva arra, hogy a Napoli játékosa, Diego Demme korábban hat évet húzott le Lipcsében.

– A Napoli épp most nyert 3-1-re az Atalanta ellen Diego Demmével a soraiban. Ki tudja, talán Diegóval váltunk még addig egy-két sms-t – mondta nevetve Gulácsi. – De ettől függetlenül meg vagyok győződve arról, hogy az edzői stáb tökéletesen fel fog készíteni minket az Atalantára, már most van egy-két értékes tippjük számunkra.

A Bild kiemeli, hogy az Atalantából két csatár, Bryan Capezas és Josip Ilicic is hiányozni fog.

– Természetesen mindig veszteség, ha két fontos játékos hiányzik, de biztos vagyok benne, hogy az Atalanta így is egy topcsapatot fog kiállítani ellenünk – válaszolta Gulácsi, akinek azt is felvetették, nehéz elképzelni, mi történt volna, ha Domenico Tedesco már a nyáron átveszi az edzői posztot. – A lényeg, hogy minden más csapattól jobb szezont produkáljunk tavasszal. Nincs értelme a múltra gondolni.

Fradi: Marin megerősítette visszavonulását, már új munkája és csapata is megvan – sajtóhír