Múlt héten vált hivatalossá, hogy a Holman Dávidot és – a téli átigazolási szezonig – Guzmics Richárdot is foglalkoztató Slovan Bratislava a szurkolók rasszista magatartása miatt zárt kapuk mögött fogadja az angol Wolverhamptont az Európa Ligában október 24-én, és ezen felül a pozsonyi klub 91 750 eurós bírságot is köteles fizetni.

A Slovan azonban élt azzal a lehetőséggel, amivel többek között a Magyar Labdarúgó Szövetség is az Azerbajdzsán elleni Eb-selejtezőn, azaz gyerekekkel kívánja feltölteni a Nemzeti Stadion lelátóit, ez pedig sikerülni is fog. A pozsonyi klubhonlap beszámolója szerint ugyanis nagy valószínűség szerint telt ház lesz, azaz több mint húszezer kisiskolás és utánpótláskorú játékos fog szorítani a stadionban, miután egy héttel a mérkőzés előtt már valamivel több mint 17 ezer jegyet igényeltek szerte Szlovákiából.

A közlemény megjegyzi, jelenleg még 130 olyan e-mail áll a klub postafiókjában, ami jegyigénylés miatt érkezett, így telt házat várnak, ezért már nem is lehet több belépőt igényelni.