“Szenzázció!” – olvasható a Vaduz hivatalos oldalán, amely hozzáteszi, Mario Frick vezetőedző nem a levegőbe beszélt a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, amikor azt mondta, hogy elsősorban a védekezésre fogják helyezni a hangsúlyt, ami az első játékrészben be is következett, a szünet után azonban gyorsítottak a hazaiak és sokkal bátrabban játszottak. Kiemelik, csapatuk a vezetés megszerzését követően sem állt le, megérezték, hogy van keresnivalójuk és több jó helyzetet is kidolgoztak.

“A hosszabbításban a szurkolók a klub történelmének legemlékezetesebb pillanatait élhették át”

– folytatja a klubhonlap, majd hozzátette, a második gól után egyetlen cél volt már csak, hogy ne kapjanak gólt, ez pedig össze is jött.

“Meglepetést hajtottak végre a liechtensteiniek” – írja a Volksblatt, hozzátéve, hogy az FC Vaduz és a “pénztárosa” – utalva arra, hogy további pénzösszegek ütik a markukat a továbbjutás után – várhatja az Eintracht Frankfurt elleni következő EL-kört. A lap a tudósításában kiemeli, fantasztikus teljesítményt hajtott végre a csapat, Milan Gajic tizenegyesből volt eredményes, Mr. “Európa Liga”, azaz Mohamed Coulibaly pedig a 100. percben talált be.

A Vaterland megjegyzi, a Vaduz története során negyedik alkalommal jutott be az Európa Liga-selejtező harmadik körébe.