Csütörtökön a Celtic elleni hazai találkozóval folytatódik a Ferencváros Európa Liga-csoportkörös szereplése, a találkozó előtt pedig a skótok vezetőedzője, Ange Postecoglou árulta el várakozásait a Sunday Postnak.

– Nagy kihívás lesz a csütörtök esti mérkőzés, mert jó csapat az ellenfelünk. Úgy tűnik számomra, hogy az emberek leírják őket a hazai mérkőzésünk után, de szerintem ezek az emberek nagyon is lebecsülik a Ferencváros képességeit. Ha megnézed őket például a Bayer Leverkusen ellen, akkor ott nagyon jó meccset játszottak, ezért az otthonukban nagy próbatétel lesz számunkra. A saját futballunkat kell játszanunk. Az Európa Ligában hullámzóan kezdtük az idényt, de jó eredményt értünk el a Ferencváros ellen, ami fontos volt, hogy életben tartsuk a reményeinket. Csütörtökön egy újabb jó eredményre van szükségünk, hogy ezt folytathassuk – idézi a 67hailhail.com a trénert.

A csoportkör negyedik fordulójának mérkőzését csütörtök este rendezik 21 órai kezdettel, a Ferencváros nulla ponttal az utolsó helyről várja a találkozót, míg a Celtic három ponttal a harmadik.

EL: A Celtic gól nélküli döntetlennel hangolt a Fradi ellen – minden az FTC nemzetközi szerepléséről