A Chelsea is megtartotta sajtótájékoztatóját a Vidi elleni Európa Liga mérkőzést megelőző napon. Az eseményen a londoniak vezetőedzője, illetve egyik játékosa volt jelen.

Maurizio Sarri: – Az előző meccs nehéz volt, mert intenzíven védekezett a Vidi. A holnapi valószínűleg más lesz, hiszen az ellenfelünk tovább akar jutni, amihez győzniük kell, úgyhogy másfajta mentalitásban fognak pályára lépni. A kezdőről egyelőre nem tudok mit mondani. Pihentetünk játékosokat: Kepát, Rüdigert, Azpilicuetát, Kantét és Hazardot; sérülés miatt Kovacic, Cahill és Moses nem tartott velünk.

Ruben Loftus-Cheek: – Kemény lesz, de mi a Chelsea vagyunk, mindig győznünk kell. Ezt a mentalitást szeretnénk holnap megmutatni. Nem játszhatunk fölényesen, nem nézhetjük le az ellenfelet, a rotáció miatt sok új játékos fog lehetőséget kapni, akiknek igazolniuk kell a csapatba kerülésüket.

A Vidi-Chelsea EL-mérkőzést csütörtökön 18:55-től rendezik a Groupama Arénában. A magyar csapat továbbjut, ha több pontot szerez a Chelsea ellen, mint a BATE a PAOK otthonában.

Nikolics: “Ha Sarri taktikáról beszél, egyből hívjatok fel!” – Kovácsik a Chelsea ellen tenné fel a pontot az i-re