A Celtic meghirdetett online sajtótájékoztatója nem volt követhető Magyarországon, de a Ferencváros honlapja idézte a skótok görög születésű ausztrál vezetőedzőjét.

Ferencváros egy jó csapat, remek játékosok alkotják. Biztos vagyok benne, hogy kemény erőpróba vár ránk Budapesten. A glasgow-i mérkőzés előtt láttuk a Leverkusen és a Betis elleni meccsét is, így tudtuk, csak akkor nyerhetünk, ha jól futballozunk. Egyértelmű a feladatunk, Budapesten is olyan szinten kell teljesítenünk, mint Glasgow-ban. Emellett fel kell készülnünk arra is, hogy ellenfelünk a szurkolók támogatásával megpróbálja megragadni az utolsó szalmaszálat, és próbál nyomás alá helyezni minket.

A Celtic szurkolói nem utaznak Budapestre, Ange Postecoglou erről is kifejtette a véleményét.

Sajnálom, hogy a szurkolóink nem utazhatnak el Budapestre, amely egy gyönyörű város, biztosan élvezték volna a túrát. Emellett sokat jelentett volna a csapatnak is a jelenlétük. Az első két csoportmeccs elvesztése után egyszerű volt számunkra a képlet, tudtuk, hogy a Ferencváros elleni két mérkőzésből a lehető legtöbb pontot kell kihoznunk, csütörtök este is ez lebeg a szemünk előtt.

A csütörtökön 21 órakor kezdődő Ferencváros-Celtic Glasgow mérkőzést a portugál Fabio Verissimo vezeti a Groupama Arénában, az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti. A magyar bajnoknak akkor marad reális esélye a tavaszi folytatásra, ha nyer.

Fradi: “Azt várják tőlünk, hogy minden meccset megnyerjünk” – az edzőváltásról is kérdezték Stögert