Mint ismeretes, az Újpest csütörtökön este 21:45 órakor lép pályára a Sevilla ellen az Európa Liga selejtezőjének második körében. A találkozó előtt a házigazda vezetőedzője, Pablo Machín állt a sajtó rendelkezésére és mondta el várakozásait a meccsről.

Az ellenfelünkkel vigyáznunk kell és tisztelnünk őket, hiszen jó selejtezőt játszottak. Fizikális együttesként jellemezném őket, magas szinteken és gyorsan játszanak. Taktikailag fegyelmezett játékot mutatnak, biztos vagyok benne, hogy megpróbálnak majd beállni védekezni, így domináns Sevillává kell válnunk, támadnunk kell, és kihasználni a helyzeteket, hogy az Újpest ne tudja érvényesíteni a pozitívumait. Annak ellenére, hogy a szezon még el sem kezdődött, és még csak az alapozás derekán járunk, tudom, hogy minden játékosom azon lesz, hogy bizonyítson és jó teljesítményt nyújtson. Nem lehet kifogás az, hogy a bajnokság kezdete még messze van, a maximumot kell. produkálni az Európa-liga-selejtező mérkőzésen, hiába korai.

Sajnos keveset tudunk az ellenfelünkről, így nem tudom biztosra, hogy milyen kvalitású csapattal állunk szemben, de nem véletlenül vannak itt.

Magas szintű riválisként tekintünk rájuk, és tiszteletteljesen kell ellenük kiállnunk a pályára, ha százszázalékot nyújtunk, akkor biztosan emelt fővel hagyjuk el a pályát – mondta a spanyol csapat trénere, Pablo Machín.

Az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevic fél 8-kor mondja el várakozásait a sajtó képviselőinek – írja az ujpestfc.hu.

Sevilla-Újpest: Már edzenek a Sevilla vb-sztárjai, de kidőlt egy 15 millió eurós igazolás – videó