Szerda délután sajtótájékoztatót tartott a Ludogorec, melyen a bolgárok vezetőedzője, Alexi Zhelyazkov és hátvédje, Georgi Terziev vett részt. A szakember kiemelte, egy nagyon fontos találkozó előtt állnak a naptári évben, és biztos abban, hogy az övéi fognak továbbjutni a csoportból.

Aligha lepek meg bárkit, ha azt mondom, a csütörtöki mérkőzés lesz a legfontosabb a Ludogorec számára 2019-ben – kezdte Alexi Zhelyazkov – Sikeres évet zártunk, és azt hiszem, ez a meccs fog értelmet nyújtani a fiúk által befektetett munkának. 

Nem kételkedem a végső sikerünkben. Biztos vagyok benne, a csapat képes lesz egy olyan eredményt elérni, amivel továbbjuthatunk a csoportból.

A szakember hozzátette, Ferencváros elleni csoportmeccs előtt mindenki bevethető állapotban van.

Mindannyian készen állunk. A taktikai felállásunkról nem fogunk beszélni. Olyan eredményt szeretnénk elérni, ami előre vihet minket a céljaink elérésének érdekében – jelentette ki Zhelyazkov, majd az ellenfélről is szót ejtett. – A csoport eddigi állása azt mutatja, hogy a Ferencvárost csak a győzelem vezérli. Az, hogy várnak-e az utolsó percig, vagy az első perctől fogva letámadnak minket, az az ő feladatuk. Mindkettőre felkészültünk.

Mi vagyunk a jobb csapat. A játékosok sok ilyen mérkőzést játszottak, és ez a fő aduászunk.

Végezetül a Ludogorec 27 éves bekkje, Georgi Terziev ismertette a várakozásait.

Semmilyen módon nem játszhatunk döntetlenre, bár az is megfelelne nekünk. Célunk, hogy hogy megverjük a Ferencvárost és az első perctől kezdve támadjunk. Nagyon sok mérkőzést játszottunk ellenük, és részletesen elemeztük őket. Ők is ismernek minket, nincs ebben semmi meglepő. A taktikánk ugyanaz, mint az eddig lejátszott összecsapásainkon, és reméljük, ez eredményre is vezet minket – fogalmazott a védő.

EL: Megvan a Ludogorec és a Fradi kezdőcsapata – minden a csoportkörről itt!