A bíróküldés szerint a csütörtöki, Ferencváros-Maccabbi Tel Aviv találkozót a bilbaói születésű Ricardo de Burgos Bengoetxea vezeti. A 32 éves spori az előző szezonban a Barcelona-Real Madrid (1-3) Spanyol Szuperkupa döntőn fújta a sípot.

A találkozón Cristiano Ronaldónak sárga lapot adott a gólja utáni mezlevétele miatt, két perccel később pedig műesés miatt a portugál klasszis megkapta második sárgáját és mehetett zuhanyozni. Ronaldo a piros lapját követően hátba taszította Ricardo de Burgos Bengoetxeát.

A szerdai, Rabotnicki-Honvéd El-selejtezőt az észt Kristo Tohver fogja dirigálni. A 37 éves bíró legutóbb tavaly októberben az Ukrajna-Hollandia (1-1) U21-es mérkőzésen működött közre.

A csütörtöki, Neftci Baku-Újpest El-selejtezőn Dennis Johan Higler személyében holland spori fújja a sípot, akit tavaly az Év játékvezetőjének választottak meg hazájában.

Magyaros találkozóból sem lesz hiány, hiszen a Kleinheisler Lászlót is soraiban tudó Asztana – Sutjeska BL-selejtező mérkőzést Karakó Ferenc vezeti, munkáját Albert István és Kóbor Péter partjelzők segítik az oldalvonal mentén. A találkozó negyedik játékvezetője Solymosi Péter lesz.

A Cliftonville – Nordsjælland meccset Andó-Szabó Sándor fogja vezetni, munkáját Szert Balázs és Varga Zsolt segítik. A tartalék játékvezető pedig Pintér Csaba lesz.