Szombaton délután az Östersund vendége a Göteborg lesz. A házigazda a középmezőnyben foglal helyet, 14 pontjához 2-3-1-es hazai mérleg párosul. A formája közel sem az igazi, vereségek után legutóbb remizett – bajnokit legutóbb április végén nyert. A vendégek 21 pontot zsebeltek be, idegenben is hatékonyak (3-1-2), a szünet előtt viszont kikaptak meglepetésre otthon az Örebrotól. A kék-fehérek kerete erősebb, ám inkább a találatokra megyünk rá – a gólváltás jó választás lehet 1.65 fölötti szorzóért.

Vasárnap Svédországban a közepes rajt után egészen jól teljesítő Norrköping a Siriust fogadja. A házigazda fontos rangadókat nyert meg az elmúlt hetekben, így egyre feljebb lépett a tabellán. A Sirius a kiesés elől menekül, vendégként viszont okozott már egy-két meglepetést (2-1-2). A rövidke szünet előtt otthon szenvedett vereséget. Ma a Norrköping sikerét várjuk, amely az irodáknál 1.5 körül fizet.

Norvégiában rangadót rendeznek az élvonalban: a listavezető Molde a 4. Brannt fogadja. A házigazda otthon még nem veszített pontot, mind a hat fellépésén sikert aratott. Egy kupakudarc rondítja el az összképet, egyébként nem lehet panasz a brigád teljesítményére. A bergeni együttes 21 pontos, idegenben is hatékony (3-1-2), a hétközi kupakaland viszont csúfos véget ért (Ranheim 4-0). A Molde sorozata nem szakad meg, 1.8 fölött fizetnek a bukik a hazai sikerre…

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!