Serdar Aziz, Tomás Necid, Emre Taşdemir, Aziz Behich és Dzsudzsák Balázs – őket értékesítené a nyáron a Sporalemi cikke szerint a török Bursaspor, amely mintegy 20 millió eurós bevételt remél az öt játékos eladásából.

{div class:widget-box}{module 150}{/div}Ezzek folytatódhatna a klub keretében zajló jelentős és komoly anyagi hasznot is hozó vérátömlesztés, egy éve ugyanis Cédric Bakambut (Villarreal), Ozan Tufant, Volkan Sent, Şener Özbayraklit (mindhárom Fenerbahçe), Enes Ünalt (Manchester City) és Batuhan Altintast (Hamburg) összesen 22 millió euróért adta el a bursai gárda.

A lap úgy tudja, hogy Dzsudzsákot nagyjából 3 millió euróért már elengedné a csapat vezetése, amely reményei szerint így nagyjából megduplázhatná a magyar szélső 2015-ös vételárát (1,6 millió euróról szóltak a hírek akkori megvásárlása kapcsán).

{div class:widget-box}{module Banner 330×250}{/div}

Mint ismeretes, Dzsudzsákot a napokban német csapatokkal, sőt – nagy meglepetésre – a Videotonnal is hírbe hozták már, a török klub azonban megvárná az Eb-t, hogy egy esetleg jól sikerült tornát követően minél nagyobb haszonnal adja el nemzeti csapatunk kapitányát, akit tavaly nyáron a Dinamo Moszkva együttesétől igazoltak.