A Ladbrokes brit sportfogadási oldal jó esélyt ad arra, hogy Dzsudzsák Balázs, a török Bursaspor magyar légiósa a Premier League-ben folytassa pályafutását.

A portál három olyan csapatot is megnevezett, akik érdeklődhetnek az Európa-bajnokságon remekül futballozó, az Eb-döntős Portugália elleni csoportmeccsen pedig duplázó csapatkapitány iránt.

Elsőként a Liverpoolt említik meg a cikkben “magyar varázslóként” is nevezett Dzsudzsák kapcsán, mondván a Vörösöknek ugyan van már egy minőségi, és a jobb szélen is bevethető játékosuk a szerb Lazar Markovic személyében, szerintük Dzsudzsák tökéletesen passzolna Jürgen Klopp játékstílusához, hiszen

“energetikus, kreatív és merész”.

Hozzáteszik, hogy mivel értékét mindössze 3,61 millió fontra becsüli a Transfermarkt, ár/érték arányban is tökéletes választás lehetne.

Megemlítik lehetséges kérőként a bajnok Leicester City csapatát is, mondván a Rókák játékosai nagyszerűen teljesítettek az előző szezonban, de már akkor is látszott, hogy szűkös a keretük. Dzsudzsákot Riyad Mahrez lehetséges alternatívájaként említik meg a britek, aki a Bajnokok Ligájában is Claudio Ranieri segítségére lehetne.

A harmadik jelentkező állítólag a Swansea gárdája lehetne, amelynek menedzsere, Francesco Guidolin szívesen látná csapatában a magyar válogatott csapatkapitányát. Ahogy írják, a dél-walesiek híján vannak a hasonló képességű és tapasztalatú játékosoknak, így kapóra jöhetne nekik is a nagyobb célok elérése érdekében.

Mint arról korábban beszámoltunk, jó esély lehet arra, hogy Dzsudzsák a nyáron klubot váltson, állítólag egy 1,4 millió eurós tartozás is felgyorsíthatja az eseményeket. Az utóbbi hetekben arab, kínai, spanyol, német, olasz és amerikai kérőt is emlegettek a szélső kapcsán a török, illetve a nemzetközi sajtóban.