Szombaton a PSV az Emment fogadja. Az eindhoveniek sikerrel vették az első akadályt, Groningenben nyertek. A vendégek gólgazdag meccsen kaptak ki a Venlotól (3-5) – ezen a mérkőzésen kijött a piros-fehérek gyengesége, azaz a védekezés. Ebben a felállásban legutóbb egy hatost kaptak az emmeniek, ma sem várunk meglepetést, a végén legalább kettő lesz közte, természetesen a házigazda javára – ez 1.5 fölött fizet az irodáknál.

Megkezdődik a Serie A is a hétvégén, szombaton este a Roma Veronába látogat. Ivan Juric remek csapatot rakott össze, amely otthonában különösen sok csapatnak okozott kellemetlen perceket. A fővárosiak számítanak így is az esélyesebbnek, de nem a kimenetelre, hanem a találatokra koncentrálnánk. A gólváltásnak a szorzója 1.7 fölött mozog, ezt nem érdemes kihagyni.

Vasárnap délután Sassuolo-Cagliari ütközetet rendeznek. A vendégeknél immár Di Francesco ül a kispadon, a hazaiaknál továbbra is De Zerbi irányítja az együttest. A zöld-feketék az előző években rendre bevállalták a nyílt játékot, erre alapozzuk mostani tippünket is. Ha mindkét fél betalál, és lesz még egy gól, akkor az 1.8-as odds már kifejezetten kecsegtetőnek tűnik.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata! 

Eldőlt: Dzsudzsák Balázs hazatér – megvan az új klubja