Szombaton délután rangadót rendeznek a Bundesligában: a Mönchengladbach a Leverkusent látja vendégül. A hazaiak múlt heti sikerüknek köszönhetően már a 3. helyen állnak, és otthonukban félelmetesek. A Bayer is győzni tudott, hétfőn magabiztosan hozta el a pontokat Brémából. Mindkét félnél a támadószekciót érezzük erősebbnek, így a találatokra megyünk rá: gólváltás overrel mixelve már 1.66 környékén fizet az irodáknál.

Ugyancsak szombaton rendezik a frankfurtiak müncheni vendégjátékát. Tulajdonképpen mindkét alakulat ott folytatta, ahol abbahagyta. A müncheniek takaréklángon hozták el a pontokat az Uniontól, az Eintracht pedig könnyedén adta meg magát saját létesítményében a Gladbachnak. Az őszi 5-1-ért ma visszavágnak a piros-fehérek, és magabiztos, hendis sikert könyvelhetnek el, amely 1.5-szeres szorzóért nem hangzik rosszul.

Vasárnap Mainzba látogat a Lipcse. A hazaiak bravúros ikszet értek el Kölnben, kétgólos hátrányból felállval, Gulácsiék viszont nem bírtak otthon a Freiburggal, így lépéshátrányba kerültek a riválisokkal szemben a dobogóért folytatott küzdelemben. A mainziak a kiesés elől menekülnek, de ma jó eséllyel Wernerék ellen nem sikerül gyarapítani pontjaik számát. Vendégsikerrel és találatokkal számolunk, így kijöhet egy 1.8 körüli odds is.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!