A Sepsi hétfő este 1-0-s vereséget szenvedett idegenben a Dinamo Bukaresttől. A vesztes mérkőzés után  a Sepsi jelenlegi labdarúgója, Patrick Pertre – aki éppen a Dinamótól van kölcsönben – a bukaresti csapat szurkolóival ünnepeltette magát Bukarestben. Tette mindezt egy közben elkért Dinamo-mezben, ráadásul éppen akkor, amikor a Sepsi drukkerei a Székely himnuszt énekelték együttesüknek.

Patrick Petrének korábban fegyelmi problémái is voltak, így a Dinamo nem bánta kölcsönadását. A 20 éves középpályás egy nagy gólhelyzetet is kihagyott a mérkőzésen. Ha pedig ez nem lenne elég, Pertre a meccs után úgy nyilatkozott: nem is feltétlen akart gólt szerezni.

Itthon éreztem magam, vágytam arra, hogy a Ștefan cel Mare stadionban játszhassam. A szurkolók megtapsoltak, jól volt itt lenni (…) Nem akartam feltétlen gólt szerezni, azt szerettem volna, hogy ne veszítsünk. A legfontosabb számomra, hogy pályára léphessek

– idézte a játékos gsp.ro-nak adott nyilatkozatát a maszol.ro.

A Sepsi OSK szurkolóinak Facebook-oldalán a játékos megkapta a magáét a magatartásáért. A kommentelők közül többen arcátlannak, szégyentelennek, jellemtelennek nevezik a középpályást.