Bogdán Ádám a DigiSport Reggeli Start című műsorában nyilatkozott szerdán, és arról beszélt, hogy bár voltak más lehetőségei, örült, hogy végül a Hibernian csapatát választotta, mivel szereti Edinburgh-t is. A hosszú térdsérülése miatt ugyan nem kapkodtak érte, hisz idén februárig küszködött a sérülésével, nem volt játékban. Ám edzője, Neil Lennon, akivel még a Bolton Wanderers-nél dolgozott együtt, bízott benne, így sikerült játékba lendülnie.

A kapus elmondta, a Hibernian idei célja a rájátszásba kerülés a skót első osztályban, és mindenképpen el szeretnének újra indulni valamelyik nemzetközi kupában. A Hibs jelenleg egy győzelemmel, illetve vereséggel és két döntetlennel a hatodik helyen áll a tizenkét csapatos bajnokságban.

Az EL-ben volt a legjobb meccse

Idén az Európa-ligában szerepelt a csapat, a görög Aszterasz Tripolisz elleni idegenbeli meccs volt Bogdán eddigi legjobb mérkőzése, nem csupán edzője méltatta óriási bravúrjait, de a skót sajtóban is kiemelt helyet kapott a teljesítménye. A Hiberbiant végül a 3. fordulóban a volt manchesteri csillag, Ole Gunnar Solskjaer által vezetett norvég Molde állította meg.
Bogdán Ádám kölcsönbe érkezett a Hibernianhez, a szerződése egy idényre még a Liverpoolhoz köti, a skót csapat is egy évre vette kölcsön. Viszont tetszik neki a város, szívesen maradna a csapatnál, ha a vezetőség igényt tart a játékára, de egyelőre csak arra összpontosít, hogy most jól futballozzon.