Tavaly november végén távozott a MOL Fehérvár FC kispadjáról Marko Nikolic, aki két és fél évet dolgozott az NB I-es csapat vezetőedzőjeként, ez idő alatt egy bajnokságot és egy kupát nyert. A váltást követően azonnal szóba hozták a 40 éves szakembert a görög élvonalbeli AEK Athénnal, majd a szerb FK Partizannal boronálták össze, de a bosnyák FK Sarajevo és a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Al Ain érdeklődéséről is szóltak a sajtóhírek.

A szerb szakember a Viditől való távozása óta még nem vállalt munkát, most azonban újabb lehetőségről ír a srbijadanas.com, amely új tudja, hogy

a mostani szezonban a Bajnokok Ligája-csoportkörig jutó Lokomotiv Moszkva szívesen látná Nikolicot a kispadon.

A lap szerint a moszkvaiak vezetősége a nyáron nem hosszabbítja meg a jelenlegi vezetőedző, Jurij Szemin szerződését, helyét pedig a korábbi Vidi-tréner veheti át. A Lokomotiv jelenleg 21 fordulót követően az orosz élvonal negyedik helyén áll, a Bajnokok Ligája-csoportkörben pedig a negyedik helyen végzett a Juventus, Atlético Madrid, Bayer Leverkusen trió mögött, a keret összértékét 128.5 millió euróra becsüli a Transfermarkt.