Enis Bardhival a kezdőcsapatában lépett pályára Macedónia az U21-es Euróa-bajnokság csoportkörének zárófordulójában a portugálok ellen, Bardhiék korábban egy vereséget és egy döntetlent könyvelhettek el. Az előzmények ismeretében nem sok esélyük volt már a továbbjutásra, hiszen a csoportelsők mellett a legjobb második lépett tovább az egyenes kieséses szakaszba, de a matematikai sanszuk még megvolt. A macedónoknál Bardihoz hasonlóan ott volt a kezdőben a szintén újpesti Viktor Angelov is.

Nem kezdték jól a mérkőzést a macedónok, gyorsan kétgólos hátrányba kerültek, ám a 40. minutumban Enis Bardhi látványos találatával 2-1-re szépítettek.

Az 75. percben a portugálok megszerezték a harmadik góljukat is, majd újabb gólt értek el a macedónok, végül egy hosszabbításban született góllal alakult ki a 4-2-es végeredmény a portugálok javára.

A macedónok a csoport utolsó helyén végeztek, és a másodikként végző portugálok is befejezték szereplésüket, a hibátlan Spanyolország végzett az élen és folytathatja az egyenes kieséses szakaszban.

A csoport másik mérkőzésén:
Spanyolország – Szerbia 1-0