Több olasz lap, többek között a legjelentősebb La Gazzetta dello Sport is arról ír, hogy a Palermo magyar csatára, Balogh Norbert közel jár a klubváltásához.  

Az árán mehet a vita 

A játékost az Európa Liga playoffjába már bejutott APOEL csábítja. Olaszországban úgy tudják, a futballista árán alkudoznak a felek. A Palermónak ugyanis mindennel együtt 5 millió eurójába került a Balogh-üzlet (igaz, ebben a játékos fizetése is benne volt, aminek a hátralévő részét eladás esetén már nem kellene odaadni neki), emiatt nyilván nem engednék olcsón a magyart.  

A jelenlegi helyzet azonban senkinek sem jó. A korábban sokáig sérüléssel bajlódó támadó tavaly 16 meccsen mindössze 527 percet játszott, ebben a szezonban két találkozón nyolc perc jutott neki. A jelek szerint tehát nem számol vele edzője. 

Ez lehet a megoldás 

Igen kézenfekvő megoldás jöhet a játékos ügyében. A Palermo kölcsönadhatja Baloghot az APOEL-nek, így a játékos több játéklehetőséghez juthat, az olasz klub pedig később értékesítheti őt – akár a ciprusiaknak is, amennyiben opciós szerződést kötnek.  

Az APOEL-nek már van egy magyar csatára Sallai Roland személyében, a két játékos ráadásul a Palermóban játszott is együtt a Serie A-ban.