A sport.ro cikke szerint ismét balhéba keveredett a Sepsi OSK vezetőedzője, Leo Grozavu, akinek ezúttal a marosvásárhelyi születésű, korábban a Puskás Akadémiában is megforduló Fülöp Lóránddal volt összetűzése.

A román lap a Gazeta Sportulorra hivatkozva azt írja, hogy Grozavu a hétfői csapatebéd közben összeveszett a korábbi NB I-es játékossal, akit állítólag meg is ütött, sőt anyagi kárt is okozott a labdarúgónak, akinek a dulakodás közben összetört a telefonja. A hírek szerint a csapatból voltak olyan játékosok, akik a rendőrséget is értesíteni akarták a balhé közben, ám végül lenyugodtak a kedélyek és nem volt szükség a hatóságok beavatkozására.

A lap megkereste a sepsiszentgyörgyi klubot is, amely nem tagadta a balhét, ám azt állították, hogy csak verbálisan alakult ki konfliktus a vezetőedző és a játékos között, tettlegességig nem fajult az eset.

Leo Grozavu vezetőedzőnek egyébként nem ez az első balhés esete, 2017-ben még az FC Botosani élén dolgozott, amikor Catalin Golofcát becserélése után fél órával lehívta a pályáról, a játékos ezt nehezen viselte és földhöz vágta a mezét a kispadnál, edzője pedig adott neki egy hatalmas pofont és visszanyomta a kezébe a dresszt.

A Sepsi OSK-nál egyébként nem meglepő, hogy feszült a hangulat, hiszen a csapat a hétvégén ismét kikapott a Jászvásár elleni bajnokin, így négy pontra közeledett a kiesést jelentő 13. helyhez és három egységre áll az osztályozót érő 12. pozíciótól.

Videón a 2017-es eset

ULUITOR! Și-a lovit un jucător, iar apoi a negat asta la conferința de presă —->> http://bit.ly/2lxr6Cb"Și-a aruncat tricoul și nu pot fi de acord ca un jucător schimbat să-și arunce tricoul!"

Közzétette: Digi Sport – 2017. március 7., kedd