Mint ismert, a Ferencváros 4-1-es vereséget szenvedett a Juventus ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének 3. mérkőzésén. A lefújás után a zöld-fehérek vezetőedzője, Szergej Rebrov értékelte a látottakat.

Még segít is, hogy kapunk egy gólt, mert utána elkezdtünk támadóbban futballozni. Igazából nagy hibákból kaptuk az utolsó két gólt. Jól futballoztunk, voltak lehetőségeink, de hát a világ egyik legjobb európai csapata ellen játszottunk – kezdte az M4 Sportnak Rebrov – Fáradtak vagyunk, de a meccs végén jól teljesítettünk, kontrolláltuk a találkozót, helyzeteket alakítottunk ki. Ilyen körülmények között nehéz játszani, ráadásul egy mérkőzést követően nem is volt lehetőségünk arra, hogy középen változtassunk. Tudom, milyen nehéz ez a játékosok számára. Örülök, hogy sikerült gólt szereznünk, de picit csalódott vagyok.

Itt is, mint Barcelonában két buta gólt kaptunk.

Abban reménykedem, hogy ez a tapasztalat segít majd a játékosoknak a jövőben. Nagyon jó, hogy ilyen mérkőzéseken vehetünk részt, ilyen emberek előtt. Nagyon jó lett volna, hogyha még többen jönnek ki. Azért dolgozunk, hogy itt lehessünk, és bízunk benne, hogy a jövőben is játszhatunk majd hasonló meccseket a szurkolók előtt. Most kicsit kipihenjük a mérkőzést, majd a bajnokságra kell koncentrálnunk, hiszen ha újra ezen a szinten akarunk játszani, akkor ott is eredményesnek kell lennünk.

BL: A Juventus kihasználta a hibákat, és könnyedén legyőzte a Fradit