“Nincs jobb játékos a világon, ha a szűk terekről és a gyors cselezésről van szó. Nem sok helyet adtunk pedig neki, folyamatosan ketten vigyáztunk rá, de kiderült, hogy a döntő helyzetekben elképesztően hidegvérű”Willi Orbán így foglalta össze karrieje első különpárbaját Lionel Messivel a keddi PSG-RB Leipzig Bajnokok Ligája-csoportmeccsen, amelyet a párizsiak hátrányból fordítva, az argentin klasszis duplájának is köszönhetően 3-2-re megnyertek.

Messi a két gólja mellett 7 sikeres cselt mutatott be, kétszer csak szabálytalanul tudták megállítani Orbánék és még megnyert fejpárbaja is volt a nem túl nagyra nőtt hatszoros Aranylabdásnak.

A magyar válogatott védő – akinek 5 sikeres szerelése és 4 jó tisztázása is volt a meccsen – pedig nem úgy készült az első találkozásukra, hogy számított volna neki Messi hírneve és tudása.

Csak a tényekre támaszkodva készültünk, mint minden más ellenfélre. Bátran és sokáig jól védekezve futballoztunk, többnyire jól meg is oldottuk a feladatunkat – mondta a 29 éves bekk, aki csapatával együtt egyelőre nyeretlen és pont nélkül áll a BL-idényben.