Dibusz Dénes: – Jól játszottunk, sokkal jobban mint az első fordulóban. Az első félidőben nagyon jó meccset láthattak a nézők, végig kontrolláltuk ekkor a találkozót, több gólszerzési lehetőségünk volt, szerencsére kettőt sikerült értékesíteni. A második félidőben is megvoltak helyzeteink arra, hogy még egyértelműbbé tegyük a mérkőzést, megrúghattuk volna a 3. és a 4. gólt, de így még nincs meg a továbbjutás, ébernek kell maradni a visszavágóra, de megmutattuk, hogy jobb csapat vagyunk a Zalgirisnál. Ezt a teljesítményt várjuk el magunktól Litvániában is, és akkor nem lehet gond. A mai meccsen volt az ellenfélnek a legkevesebb lehetősége a gólszerzésre, ez pozitív, azt mutatja, hogy jó irányba megyünk. Meg kell találni azt az egyensúlyt a védekezés és a támadás között, ami eredményre vezet. Az látható szerintem, hogy több helyzetet alakítunk ki, mint az előző szezonokban, de emellett továbbra is nagyon fontos a védekezés, hiszen nemzetközi szinten olyan minőségű csapatokkal tudunk találkozni, amelyek pillanatok alatt kihasználják a hibákat. Ezen is dolgozni kell még napról napra, de jó az irány. Ez az előny nem szabad, hogy elaltasson minket, ha 3 vagy 4 góllal nyertünk volna, akkor más lenne a helyzet, de akkor is maximális koncentrációval kellene belemenni a jövő heti meccsbe, semmi sincs lefutva. Kétgólos előnyről indul a meccs, de végig nagyon élesnek kell lenni. Műfüvön fogunk játszani, ez az ellenfélnek lesz előny, biztos megpróbálja kihasználni a hazai pálya adta lehetőséget, nekünk fel kell készülni minden eshetőségre és ugyanilyen, vagy még jobb játékot kell mutatni. (M4 Sport)

Myrto Uzuni: – Természetesen nem örülök annak, hogy kimaradt a tizenegyesem, de a legfontosabb, hogy sikerült nyernünk. Szerintem most egy nagyon jó időszakom van, rengeteget dolgozok, minden egyes nap többet, mint tegnap. A siker legfőbb összetevője a munka. Nem mondhatom, hogy elég ez az előny a továbbjutáshoz. Az első félidőben jól játszottunk, a másodikban több helyzetet kellett volna kialakítanunk és több gólt szereznünk. Még van egy mérkőzés a párharcból, ahol szintén a legjobbunkat kell nyújtanunk. (M4 Sport)

Tokmac Nguen: – Szerintem jó meccs volt, általában az első lépés nehezebb, mert amikor idejön egy csapat, akkor az első félidőben nagyon odafigyel a védekezésre, de mi most jobbak voltunk az első játékrészben. Erre kell építkeznünk, mert nagyon jól játszottunk. Örülök, hogy betaláltam, de a 2-0-s győzelem a fontos. A nehéz körülmények ellenére minden szurkolót jól hallottunk a stadionban, ez a foci, erre szükségünk van. Most felkészítjük magunkat a visszavágóra, nehéz meccsünk lesz kint, régen játszottunk műfüves pályán, majd meglátjuk… (fradi.hu)

Fradi: “Néhány gól bennünk maradt, nem sikerült lezárni a párharcot” – Stöger a magyar játékosok szerepeltetéséről is beszélt