– Az első meccsen nem éreztem ekkora különbséget, nem éreztem azt, hogy ne tudnánk megtartani a labdákat. Az első 25 perceben nem tudtunk velük mit kezdeni, a megszerzett labdákat csak elrúgtuk és egyből jöttek vissza a támadások. Sokszor mögénk tudtak kerülni és megbontottak. Bátrabban, nyugodtabban kell játszani. A második félidő kicsit jobb volt – értékelt az M4 Sportnak Botka Endre.

Dibusz Dénes kiszolgáltatottnak érezte magát a kapott góloknál.

– Eléggé kiszolgáltatott helyzetben voltam a góloknál. Az első félidőben nagy fölényben játszottak, akkor kerültek helyzetbe, amikor csak akartak. Messi és Coutinho nélkül is olyan játékot tudtak produkálni, ami megmutatta, hogy a világ egyik legjobb csapata. A mérkőzés képe demoralizáló volt. A második játékrészben jobbak voltunk, sikerült elérni, hogy ne rúgjanak újabb gólokat, de ez nem csak rajtunk múlott. Kint az első 20 percben lazábban vették a játékot, ma érezhető volt, hogy már az elején el akarták dönteni, letámadtak és hatásosan bontottak meg minket a széleken

Lovrencsics Gergő a harmadik hely megszerzésében bízik.

– Csalódott vagyok, mégiscsak kikaptunk 3-0-ra. Kicsit pontatlanok voltunk az első félidőben, a másodikban már voltak veszélyes helyzeteink. Az első félidőben az ötvédős rendszer előnyét nem tudtuk kihasználni, a szélekre nem tudtuk eljuttatni a labdát. A harmadik hely a célunk, nem adjuk fel, szeretnénk tavasszal az Európa Ligában szerepelni, az a játék kell, amit Torinóban mutattunk – zárta értékelését az M4 Sportnak.