Myrto Uzuni:Nagyon csalódott mindenki az eredmény miatt – kezdte a fradista gólszerző az M4 Sportnak adott nyilatkozatát. – Szeretném megköszönni a csapattársaimnak, mindent megtettünk, de ilyen a labdarúgás. Egy nagyon nagy csapattal találkoztunk, tudjuk, hogy milyen szintet képvisel a Juventus, tudtuk, hogy folyamatosan koncentrálni kell, de mondom, ez a labdarúgás. A csapat teljesítményével elégedett vagyok, szerintem remek munkát végeztünk. A gólom miatt természetesen boldog vagyok, hiszen a koronavírust követően tértem vissza, sokkal erősebben, a legjobbamat nyújtottam a csapatért, amelyben nagyon jól érzem magam.

Dibusz Dénes:Szerencsétlen szituáció volt, a mozgásommal ellentétes irányba fejelte vissza a labdát Morata. Próbáltam kézzel-lábbal belekapni, hátha elakad a labda, igazából el is akadt, de sajnos pont mögém került, és ahogyan estem hanyatt, besodortam.

Nagyon csalódott vagyok és nagyon mérges, hogy egy ilyen góllal tudtuk elveszíteni ezt a mérkőzést, mert az alapján a munka alapján, amit beletettünk ebbe a meccsbe, megérdemeltük volna az egy pontot.

Ma teljes mértékben felvettük a versenyt a Juventusszal. Az első félidőben volt néhány olyan akciónk, amit elterveztünk, a másodikban beszorítottak minket, nagy volt a labdabirtoklási fölényük, voltak komoly helyzeteik, rúgtak két kapufát, illetve voltak olyan szituációk, amikor nehéz helyzetbe kerültünk. Szerencsére azokat megúsztuk, de sajnos az utolsó percben nem sikerült. Az eredmény miatt bosszúsak lehetünk, de összességében büszkék lehetünk erre a teljesítményre, és építhetünk rá a közeljövőben. A sorsolás pillanatában tudtuk, hogy valószínűleg a Dinamo Kijevvel lehetünk versenyben a harmadik helyért, bízunk benne, hogy így lesz. Az a mérkőzés egy mindent eldöntő találkozó lesz, de addig még van két hetünk, addig olyan állapotba kell kerülni, hogy egy maihoz hasonló teljesítményt tudjunk nyújtani Kijevben, és akkor van esélyünk arra, hogy az Európa Ligában folytassuk tavasszal.

Botka Endre:Nem voltak olyan veszélyes helyzeteik, amelyek alapján azt mondhatnánk, hogy ez a meccs az övék volt, és megérdemelten győztek, én azt gondolom, hogy az iksz egy teljesen reális eredmény lett volna, különösen sajnálatos, hogy az utolsó percekben kaptuk ezt a gólt. Nagyon kompaktul védekeztünk végig, igaz, az elején nem volt sokat nálunk a labda, de nagyon jól tolódtunk a szélekre, nem tudtak kialakítani olyan helyzeteket, hogy egy az egybe vitték volna a labdát Dénesre. A második félidőben voltak hibáink, de azt gondolom, hogy ez volt az eddigi legjobb mérkőzésünk, ebből kell meríteni a továbbiakban.

A védekezésben sokat fejlődtünk a BL-meccseken, hiszen a magyar bajnokikon nem vagyunk rákényszerítve arra, hogy 70-80 percen keresztül végig védekezzünk,

itt pedig muszáj a legtöbbször folyamatosan védekezni és abból kontrázni. Egyik nap még azt gondoltam, hogy ennek a szezonomnak vége, utána pedig már itt voltam kint Torinóban. Öregedtem néhány évet ebben a pár napban, de örültem, hogy itt tudtam lenni – utalt a magyar válogatott játékos arra, hogy a hétvégi bajnokin a keretbe sem kerülhetett, miután kontaktszemély volt és el kellett különíteni.

Rebrov büszke és csalódott: “Versenyben voltunk Európa egyik legjobb csapatával”