Cristiano Ronaldo ismét szembetalálkozott “rémálmával”, a lengyel Michal Pazdannal, aki az Európa-bajnokságon is sikerrel vette fel a versenyt, a két csapat 1-1-re végződött (majd 11-esekkel a későbbi győztes potugálok javára eldőlt) negyeddöntőjén.

A sport.se.pl szerint a Pazdannal szembeni frusztrációja is vezethetett ahhoz a jelenethez, amelyet a játékvezető nem vett észre és amelyre nem lehet büszke az Aranylabda legnagyobb várományosa. A portugál ugyanis egy óvatlan pillanatban rátaposott a Legia védőjére, de lapot nem kapott, hiába tiltakoztak a bírónál a lengyel klub játékosai. Mint ismeretes, a Real a javarészt csak szenvedő CR-rel a soraiban játszott 3-3-s döntetlent a varsói BL-csoportmeccsen.

 

Lionel Messi is nehezen viselte a Barcelona 3-1-s manchesteri vereségét a beszámolók szerint. A Marca cikke szerint az argentin a brazil Fernandinhóval és a City egyik másodedzőjével, a spanyol Mikael Artetával is összekapott az öltözőfolyosón, és csak Sergio Agüero közbelépése miatt nem lett nagyobb balhé az ügyből.

A világsztár a Mirror cikke szerint a szünetben Kassai Viktor játékvezetővel is emelt hangon beszélt a játékoskijáróban, de büntetést nem kap az argentin viselkedése miatt, mivel az eset nem is szerepelt a játékvezetői jelentésben.