Ahogy azt várni lehetett, a Barcelona a mérkőzés elejétől többet birtokolta a labdát, de a Fradi jól védekezett, egészen a 14. percig, ekkor azonban Alaba beadása után Griezmann öt méterről sarokkal, Dibusz lábai között talált a kapuba.

A 20. percben szinte lemásolta az első gól előtti támadását a Barca, ezúttal Dembelé ment el a bal szélen, középre adott, Braithwaite pedig közelről nem hibázott. Bő öt perccel később Frimpong csak szabálytalanul tudta szerelni a tizenhatoson belül Braithwaite-t, amiért a játékvezető 11-est ítélt. A büntetőt Dembelé vágta a jobb sarokba.

Ezt követően a vendégek könnyedén kerültek helyzetbe, a 33. percben Braithwaite ziccerben mellé gurított. A félidő hajrájára kijött a szorításból a Fradi, komoly lehetőségig azonban nem jutott.

A második félidőt jól kezdte a Ferencváros, előbb Tokmac a blokkba lőtt, majd Sigér 17 méteres bombája szállt mellé. Az 55. percben Dembelé lefutott négy védőt, egy visszahúzós csel után nyolc méterről az oldalhálóba lőtt. Nem sokkal később Isael próbálkozását blokkolták a védők. A félidő felénél újra Dembelé próbálkozott, lapos lövése azonban mellé ment. A 73. percben szépíthetett volna a Fradi két cserejátékos összjátéka nyomán: Lovrencsics beadására Baturina érkezett, 8 méteres fejesét azonban megfogta Neto.

A 79. percben Pjanc sistergős lökete zúgott el a kapu mellett, majd Laidouni 20 méteres lövését fogta a kapus. Az ellentámadásból megindult a Barca, Blazic eladta a labdát, de Puig és Dembelé elszórakozta a ziccert. A 88. percben Haratin három próbálkozása is elakadt a védőkben, így maradt a 0-3.

Mivel a csoport másik mérkőzésén a Dinamo Kijev is kikapott 3-0-ra a Juventustól, a zárófordulóban az EL-ért játszik a Fradi az ukránokkal.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 5. forduló

Ferencváros-Barcelona 0-3 (Griezmann 14., Braithwhite 20., Dembelé 28. – 11-esből)

A meccs minden fontos pillanata percről percre itt!

Ferencváros: Dibusz – Botka, Blazic, Frimpong, Dvali, Heister (Lovrencsics 64.) – Sigér (Laidouni 64.), Somália – Isael, Tokmac (Mak 71.), Uzuni (Baturina 71.)

Barcelona: Neto – Dest, Mingueza, Lenglet (Alena – 65.), Jordi Alba (Firpo – a szünetben) – Pjanic, Busquets (F. de Jong – a szünetben) – Trincao, Griezmann (Puig – 65.), Dembelé – Braitwhite (Fuente 80.)