Mint arról korábban már beszámoltunk, 300 nap után fontos rangadóval tér vissza a BL-be Kassai Viktor, ugyanis a 43 éves magyar bíró vezeti a Napoli-Liverpool csoportrangadót szerda este.

A találkozót megelőzően már az aktuális játékvezetőküldéssel is foglalkoztak a nemzetközi sajtóban, főként az olasz Calciomercato vette elő a 2017 áprilisában lejátszott Real Madrid-Bayern München (4-2) BL-negyeddöntőn történteket. Akkor Kassai Viktor bírói munkássága miatt került középpontba, elsősorban Cristian Ronaldo (les)gólja és Arturo Vidal kiállítása miatt.

Ezért nem meglepő, hogy a szerdai, Napoli-Liverpool csoportmeccset megelőző sajtótájékoztatón Carlo Ancelottitól megkérdezték, mit szól a bíróküldéshez. A háromszoros BL-győztes tréner finoman szólva sem örült felhőtlenül, hogy ismét Kassai fogja fújni a sípot szerda este.

– Mit is mondhatnék? A bíró, Kassai Viktor rossz emlékeket idéz fel bennem. Meglepett a játékvezetőküldés, hogy őt küldik. Rég volt az az eset, de az idő minden sebet begyógyít, azonban azóta kevés idő telt el szúrt oda az 59 éves szakember a magyar bírónak.

A Napoli-LIverpool Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés 20:45-kor.

Kassai vs. Ancelotti: “A bíró rosszabb volt, mint mi” – újra találkoznak a BL-ben