A csakfoci.hu információi szerint Bajner Bálint a holland másodvonalban (Eerste Divisie) érdekelt Excelsior labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

Úgy tudjuk, hogy a 28 éves támadó próbajátékon is részt vett a korábbi Ferencváros-tréner, Ricardo Moniz irányította holland együttesnél, ahol már pályára lépett a Den Bosch elleni (4-1) felkészülési mérkőzésen. A hórihorgas 197 cm magas csatár csereként beállva a teljes második félidőt végigjátszotta, a teljesítményével meggyőzte a vezetőséget és a szakmai stábot.

Információink szerint az Excelsior és a labdarúgó mindenben megegyeztek egymással, és napokon bejelenthetik a játékos szerződtetését.

Bajner legutóbb a 2017/2018-as szezonban a Borussia Dortmund tartalékcsapatát erősítette – 62 tétmérkőzésen 10 gólt rúgott és öt gólpasszt jegyzett – , ezt megelőzően az olasz Modenánál, a Paksnál, angol Ipswichnél és Notts Countynál, ahol a leendő edzője, Ricardo Moniz keze alatt is játszott. Az angliai kitérő előtt a Sulmona Calcio, a Budapest Honvéd, a romániai Liberty Oradea, és a Sopron voltak az állomáshelyei.