Szombaton délután a League I-ban a Coventry a Rochdale együttesét látja vendégül. Más-más célokkal vágott neki a bajnokságnak a két alakulat, és ez tisztán látszik jelenlegi helyezésükön. A házigazda play offos pozícióból várja a folytatást, ráadásul remek formát mutat. A vendégek a középmezőny második felében tanyáznak, és a bajnokságban nem sok siker érte őket mostanság. A H-ra fizetendő 1.6 nem hangzik rosszul.

Az Eb-selejtezők E-csoportjában a horvátok a szlovákokkal meccselnek. A házigazda 14 pontos, otthon valamennyi meccsét megnyerte. Északi szomszédaink 10 egységet zsebeltek be eddig, pontot, pontokat kellene szerezniük a továbbjutáshoz. Modricék jó passzban vannak, nem hibáznak hazai környezetben! 1-es mellé még a -4,5 is oda férhet, amely már 1.65 körül fizet az irodáknál.

Ausztria Észak-Macedóniát látja vendégül ugyancsak Eb-selejtezőn. A csoportot a lengyelek megnyerték, a második helyért mindkét gárda harcol. A sorozat elején hibáztak Alabáék, de az utóbbi hónapokban már hozzák a meccseiket. Otthon hendikepes sikert aratnak, amelyet 1.7-es szorzóért kínálak a bukik.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!