Az angol harmadik vonalban szombaton ebéd után a Doncaster a Rotherham együttesét fogadja. Mindkét gárda eddig szeszélyesen teljesít, a házigazda 8, a vendégek 7 egységig jutottak – igaz, csak négy meccset játszottak a gárdák (a riválisok hatnál járnak). A Doncaster otthon eddig erős (2-1-0), és felettébb gólképes. A Rotherham eddig kétszer túrázott, és mindkétszer nyert! Az elmúlt években rendre gólos meccset vívtak a felek, ma is azt gondoljuk, hogy megzörren mindkét háló, ez pedig 1,6 fölött fizet a fogadóirodáknál.

A holland másodosztályban a Dordrecht a Maastrichtot fogadja szombaton este. A hazaiak pocsékul kezdték a szezont, egy pontjuk van négy meccset követően, gólkülönbségük pedig ugyancsak beszédes: 4-13. A vendégek eddig felemásan teljesítenek, ugyanakkor biztató lehet a számukra, hogy a két vereséget két siker követte – és ezeken a meccseken nem kaptak gólt. Ma is az MVV az esélyesebb, de az elmúlt évek „randevúit” figyelembe véve inkább a találatokra mennénk rá: az over opció 1,6-ot ér, ez pedig nem hangzik rosszul.

Vasárnapra is egy másodosztályú ütközetet választottunk. Dániában a Naestved a rossz rajt után összekapta magát, de legutóbb megint kikapott, és a kupából is kiesett szerdán. Hazai pályán átlagosan teljesít a brigád. A Roskilde komoly változáson ment át a nyáron, sokan távoztak, új tréner érkezett, de egyelőre nem jönnek az eredmények: utolsók a ligában. A védelmük a gyenge láncszem, 7 fellépésen 16 találatot szedtek be. Ma is simán lehet három gól, amely 1.7-szeres pénzt ér.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!