Az U17-es Európa-bajnokságon is résztvevő Torvund Alexander az angol Sunderland meghívásának keretében hétfőn kezdte meg programját a csapatnál – számolt be róla a Vasas Kubala Akadémia honlapja. A játékos pedig remekül mutatkozott be a próbajátékon.

Bombagól az első meccsen

– Először egy orvosi vizsgálaton vettem részt, majd teszteket futottam, később pedig már kezdődött az edzés. A csapattársak hamar befogadtak, segítettek mindenben. Kedden az edzés a támadás felépítéséről és annak befejezéséről, majd az utána lévő regenerációról és a másnapi meccsről szólt.

Szerdán délben volt mérkőzésünk a Sheffield Wednesday együttese ellen, a mérkőzés állása 1-1 lett, egy góllal és jó játékkal vettem ki a részem. A hátralévő programok között szerepel szombaton egy Huddersfield elleni összecsapás is

beszélt élményeiről a játékos.

Íme, a találat:

A Sunderland hivatalos honlapjának beszámolója szerint az U18-as együttes találkozóján több próbajátékos is szerepet kapott. Torvund találatát pedig egy hatalmas, közel 30 méteres bombának írják le. A fiatal magyar támadó július 23-a és 30-a között szerepel próbajátékon a Fekete Macskáknál.