Parádés formában védett az előző hetekben is a Premier League-ben szereplő West Ham United U23-as, azaz második csapatában Hegyi Krisztián, akiről november végén a csakfoci.hu is megírta, hogy a Brighton elleni mérkőzésen például a mezőny legjobbja lett, miután féltucatnyi bravúrral járult hozzá a sikerhez.

A magyar kapus teljesítményére pedig a PL-csapat szakmai stábja is felfigyelt és nem akármilyen karácsonyi “ajándékkal” jutalmazták:

Hegyi 17 évesen az utazó keretben kapott helyet A West Ham Unitedben a Crystal Palace elleni élvonalbeli találkozón.

Honfitársunk 3. számú kapusként a bemelegítés során pályán volt a csütörtöki találkozón, a 16-os szűk keretben ezúttal viszont még nem kapott helyett.

Hegyi Krisztián 17 évesen PL-meccsen az utazó keretben! A West Ham United 3. számú kapusként a bemelegítés során pályán volt a Crystal Palace elleni találkozón. Így tovább Krisz! 💪✌️#goalkeeper #thirdgoalkeeper #premierleague #westhamunited #cmg

82 Likes, 0 Comments – CMG™ Careers Management Group™ (@cmgrouphu) on Instagram: “Hegyi Krisztián 17 évesen PL-meccsen az utazó keretben! A West Ham United 3. számú kapusként a…”