Roland Duchetelet, az angol másodosztályú Charlton tulajdonosa komoly kritikát kapott csapata drukkereitől, akik a távozását követelték.
A Coventry elleni mérkőzés közben a szurkolók nem mindennapi módon fejezték ki elégedetlenségüket: plüssdisznókat dobáltak a pályára, jelezve a belga tulajnak, hogy szedje a sátorfáját – számol be róla a v-bal.nl.

Az Újpest-tulajdonos Roderick Duchatelet édesapja komoly klubhálózattal rendelkezik, a Charltonon kívül a spanyol Alcorcon és a német Carl Zeiss Jena is az ő befolyása alá tartozik.

A fia révén az Újpesthez és a belga St Truidenhez is kötődő üzletember sajnálatát fejezte ki az eset miatt, és továbbra is bízik csapata feljutásában. Duchatelet nem először került a szurkolók célkeresztjébe, a drukkerek már az előző szezon végén a távozását követelték, miután a Charlton kiesett a harmadosztályba. A belga tulajnak nem csak Angliában gyűlik meg a baja a szurkolókkal, a korábban szintén az ő irányítása alá tartozó Standard Liége-től is hasonló okok miatt távozott.