Ahogyan arról honlapunkon beszámoltunk, a csereként bő negyedórája pályán lévő Balogh Norbert egy kemény belépőt követően, rögtön az első, a Hull City felnőttcsapatában lejátszott tétmeccsén (Nottingham Forest, 2-1) megsérült az október utolsó hétvégéjén rendezett bajnokin, azóta pedig hiába tűnt többször is közelinek a visszatérése, egyelőre továbbra sem áll az angol másodosztályú együttes rendelkezésére.

Grant McCann, a Hull trénere a magyar támadóról is nyilatkozott a legutóbbi sajtótájékoztatóján, ahol kiderült, hogy Baloghot mentálisan is megviselte a hosszúra nyúló sérülése.

– Erre a hétre még adtunk neki egy kis szünetet. Gyorsan következnek mostanában egymás után a mérkőzések, amiken jelenleg nem tud minket segíteni, ezért úgy voltunk vele, hogy fejben rendbe akarjuk tenni, így most pihenhet még. A jövő héten visszatér a csapathoz és ismét elkezdi a munkát. Nehéz ez az időszak Norbert számára, mert mindannyian úgy gondoltuk, hogy rendben halad a felépülése, ám ezt követően visszaesett, ami nem tett jót neki mentálisan, ezért fontos volt, hogy fellélegezhessen egy picit – nyilatkozta McCann.

A menedzser hozzátette, úgy gondolják, hogy a jövő heti bajnokin már számíthatnak rá, ám mégsem tudnak pontos dátumot mondani a sérülése utáni visszatérésre.

– Lassan halad a felépülése, ami miatt ismét megröntgenezték, de nem találtak új problémát, azonban mégsem érezte magát komfortosan, amikor legutóbb lejött az edzőpályáról, ezért adtunk neki egy kis pihenőt, amit a családjával tölthet – idézi a hulldailymail.co.uk.