Hétfőn este az UNICEF jótékonysági vacsoráján vettek részt a vörös ördögök, a jelenlévők személyes tárgyaikat is felajánlhatták, ezzel is növelve az este bevételét.

José Mourinho eredetileg egy aláírt kapucnis felsővel, és az MU-hoz szerződése után magasba emelt, azóta szintén aláírt sállal járult volna hozzá a jótékonysági est sikeréhez, ám végül nem elégedett meg ennyivel. Levette 18 ezer fontos (6.2 millió forint) Hublot Big Bang Unico Bi-Retrograde Chrono Titanium Ceramic fajtájú karóráját, és azt is felajánlotta.

A portugál tréner jóvoltából több mint 30 ezer font (10 millió forint) jött össze a licitek során. Mourinho elmondta, gyűjti az órákat, és minden trófea megnyerése után az aktuálisan viselt darabot elrakja emlékbe, és többé nem veszi fel.

„Amikor sikerrel zárok egy szezont, azt nálam egy újabb karóra szimbolizálja, összesen 21 darabból áll a kollekció jelenleg. Míg mások a mezeket gyűjtik, én ezt teszem az órákkal.”

Az est egyértelműen sikerrel zárult, a Manchester United futballistái összesen 230 ezer fontot (79 millió forint) gyűjtöttek a rászoruló thaiföldi gyerekek számára.