Az El Confidencial szerint a Special One egy kétórás tárgyalás keretein belül osztotta meg az MU alelnökével, hogy egy tucat játékost tart fölöslegesnek a csapatban.

Nem titok, hogy a két spanyolért, Juan Matáért és Ander Herreráért sem rajong a portugál tréner, így már mindkét játékos ügynöke dolgozik azon, hogy a nyár folyamán csapatot találjon pártfogoltjának. Matát már a Chelseanél is összehozta a sors Mourinhóval, és a pengés középpályás akkor az Álmok Színházába menekült. Most úgy tűnik visszatérhet egykori csapatához, a Valenciához. Herrera iránt korábban a Juventus mutatott élénk érdeklődést, míg a múlt hónapban az Athletic Bilbao jelentkezett be egykori játékosáért.

A belga torony, Marouane Fellaini igazán sosem váltotta be a hozzá fűzött reményeket – csakúgy, mint az edző, aki hozta, hiszen David Moyes egy idényt sem bírt ki a United kispadján -, míg Bastian Schweinsteiger már nem ugyanaz a játékos, aki korábban a Bayern Münchenben volt, ezért őt sem marasztalná Mourinho.

Ashley Young és Michael Carrick is könnyen útilaput kaphat, bár utóbbinak még van esélye a szerződéshosszabbításra, mert bár már harmincnégy éves, az öltözőben még mindig adnak a szavára a játékostársak.

A két szélső védő, Guillermo Varela és Matteo Darmian napjai szintén meg vannak számlálva az angol rekordbajnoknál, csakúgy, mint a nagy tehetségnek beharangozott holland Memphis Depaynak, aki a mentalitása miatt kerülhet partvonalon kívülre.

Az El Confidencial értesülései szerint a dél-amerikai trió, Sergio Romero, Marcos Rojo és Antonio Valencia is a nagy keret átalakítás áldozata lehet.

José Mourinho és a klubvezetés várhatóan több, mint 200 millió fontot készül költeni a nyáron annak érdekében, hogy a Manchester United visszaülhessen az angol futball trónjára. (m4sport.hu)