Mint arról néhány napja beszámoltunk, Jack Grealish, az Aston Villa középpályása – néhány órával azután, hogy az otthon maradás fontosságát hangsúlyozta az egyik közösségi oldalon közzétett videóüzenetében – ittasan hajtott haza egy buliból, majd 70 ezer fontos Range Roverjével több parkoló járművet és egy ingatlanügynökség előtti korlátot is megrongált.

Ezúttal a Manchester City és az angol válogatott védője, Kyle Walker keveredett hasonlóan kínos ügybe, igaz, ő otthon…a bekk az ugyancsak az otthon maradás fontosságáról posztolt a járvány kapcsán, ám mint kiderült, nem sokkal korábban ő is szabályt szeget azzal, hogy örömlányokat rendelt magához, és egy barátjával együtt fogadta a 21 és 24 éves hölgyet sajtóhírek szerint.

“Szolgáltatásaikért” 2200 fontot, azaz hozzávetőlegesen  900 ezer forintot fizetett Walker. A futballista “Kai”-ként mutatkozott be előbb “vendégeinek”, de aztán kiderült pontosan is, kinél jártak az örömlányok.

Az eset kiderülését követően Walker nyilvánosan is bocsánatot kért egy közleményben, de klubja azonnal jelezte is, hogy megbünteti felelőtlen és képmutató tettéért.