Mint ismert, szeptember közepén vált hivatalossá, hogy az angol másodosztályú Hull Cityhez szerződik a kétszeres magyar válogatott támadó, Balogh Norbert, aki korábban külföldön a Palermo és az APOEL együtteseinél is megfordult.

A 23 éves játékos nem indított rosszul új klubjánál, második mérkőzésén a Hull U23-as együttesében máris győztes gólt lőtt a QPR U23 ellen, a felnőtt csapatban való debütálása azonban már közel sem sikerült jól: csereként beállva, bő negyedóra után megsérült és a mérkőzés után csak mankóval tudott közlekedni.

A magyar játékos visszatérése sokkal hosszabbra nyúlt, mint azt előzetesen gondolni lehetett, ugyanis vezetőedzője szerint mentális problémákkal is küszködött a támadó, így csupán csak múlt héten, több mint két hónap elteltével lépett újra pályára az U23-as együttesben.

A legfrissebb angliai információk szerint Grant McCann vezetőedző úgy véli, hogy Baloghnak továbbra is nagy lemaradása van, erősödnie kell,

ezért a következő fél évre kölcsönadhatják, hogy aztán az új idényben ismét megfelelő állapotban próbálja meg kiharcolni az első keretbe kerülést a Hullnál.