A korábban többek között többnyire kölcsönben a Huddersfieldben, Cardiffban, Watfordban, Barnsleyben, valamint 2012 és 2016 a Leicester Cityben és az angol válogatottban is futballozó Danny Drinkwater ittasan szenvedett autóbalesetet, amikor egy ügyvédnővel indult haza, és a Range Roverje nekiment egy Skodának, majd egy kerítésnek 10 kilométerre az otthonától, Hale közelében.

A balesetet követően a 29 éves játékost a rendőrség előállította, mellette a 33 éves ügyvédnő, Beth Mantel és a Skoda sofőrje, Emma Brown kisebb sérüléseket szenvedett.

Csúnya baleset volt. Danny láthatóan egy húzós este után ment hazafelé. Az egész úton szétszóródtak a kocsik darabjai – mondta egy szemtanú a brit The Sunnak.

Egy 29 éves férfit nem messze Altherleytől letartóztattak ittas vezetés gyanújával. Jelenleg őrizetben van, és már megkezdték a nyomozást” – olvasható a cheshire-i rendőrség közleménye.

A Chelsea hétfő este a West Ham ellen játszott a bajnokságban, és Eden Hazard duplájának köszönhetően nyert a 33. forduló zárómeccsén. Drinkwater három évvel ezelőtt 35 millió fontért igazolt a Leicestertől a Chelsea-hez, de 13 hónapja egyetlen tétmeccsen sem játszott.

FRISSÍTÉS: Sajtóhírek szerint a 29 éves középpályás óvadék ellenében távozhatott. Bírósági meghallgatása május 13-án lesz.