A Chelsea a hétvégén meglepő, 3-2-es vereséget szenvedett hazai pályán a Burnley együttesétől. A londoni klub menedzsere, Antonio Conte továbbra is jegeli Diego Costát, aki Brazíliából nézte végig csapata mérkőzését.

“Tudom, hogy a menedzser nem számít rám, szóval arra várok, hogy a Chelsea elengedjen. Nem akartam távozni, boldog voltam itt, de amikor nem számítanak rád, akkor tudod, hogy menned kell.”

A Chelsea támadója arról is beszélt, hogy hogyan érezte magát, amikor megtudta a hírt, miszerint nem számítanak rá a csapatnál.

“A spanyol válogatottal voltam, amikor érkezett az üzenet” – írja a Daily Mail.

Egyedül voltam a szobámban, teljesen lesokkolt az egész. Amikor megmutattam a csapattársaimnak, nem hitték el, hogy tényleg megtette ezt velem Conte. Akkor ideges voltam, de mára sikerült megnyugodnom. Nem töröltem ki az üzenetét, hogyha valaki kételkedne abban, hogy igazat mondok, be tudjam bizonyítani neki, hogy ez nem így van. Egyértelmű volt, hogy nem számít rám és sok sikert kíván a jövőmhöz.

A támadó szerint José Mourinho és Antonio Conte két teljesen más kaliberű edző, de neki a portugál személyisége jobban tetszik.

“Tisztelem Contét mint edzőt, de mint embert nem. Ő nem az a fajta edző, aki közel áll a játékosokhoz, inkább tartja a távolságot. Mourinho teljesen más típus. Ő felhívott telefonon, csak hogy rákérdezzen jól vagyok-e. Mindig nagyon erős kötődésünk volt egymáshoz és mindenki nagyon szomorú volt, amikor távoznia kellett a klubtól.”