Frank Lampard visszatért a Chelsea-hez: a Kékek csütörtökön délelőtt hivatalosan is bejelentették, hogy korábbi legendás játékosuk lett a csapat új menedzsere – 3 éves szerződést kötöttek az egykori 106-szoros angol válogatott középpályással.

Az előző idényben a másodosztályú Derby County csapatát irányító – és a Kosokkal kis híján az élvonalba jutó – Lampard 2017-ben vonult vissza a pályáról, a Chelsea-t pedig 13 éven át szolgálta játékosként. A londoniakkal Bajnokok Ligáját, Európa Ligát, három bajnoki címet, négy FA Kupát és két Ligakupát nyert,  211 góljával pedig a legeredményesebb futballista a klub történetében, háromszor az év játékosának is megválasztották.

Rendkívül büszke vagyok arra, hogy a Chelsea-t irányíthatom menedzserként. Mindenki tudja, hogy mennyire szeretem ezt a klubot, és hogy mennyi szép emléket szereztem itt. Mostantól minden erőmmel azon leszek, hogy megfelelően felkészítsem a csapatot a következő idényre. Keményen fogok dolgozni, már alig várom, hogy elkezdődjön a közös munkánk – mondta a 41 éves Lampard bemutatásán.