Ahogy arról csütörtökön beszámoltunk, eddig a Tarr nevű szolgáltató jelentette be, hogy náluk HD-ben is fogható lesz majd a Spíler TV, de a legnagyobb piaci szereplők közül még senki nem jelezte, hogy felvette volna csatornái közé az angol elitligát közvetítő, a TV2 csoportjába tartozó adót.

A Spíler TV azonban közleményben jelezte pénteken délután, hogy az egyik nagy szolgáltatóval már szintén megegyezett.

“A Spíler TV augusztus 12-től elérhető lesz a UPC Digital Gold csomagjában, valamint a Tarr Kft. Extra TV és Tarr Mobil TV csomagjában” – írták a csatornánál.

A Spíler TV augusztus 13-án startol a legnépszerűbb európai nemzeti labdarúgó-bajnokság, a Premier League első fordulójával. A szombattól hétfőig tartó első körben összesen hat mérkőzést láthatnak élőben a futballrajongók. A közvetítések sorát szombaton 13:30-tól a Hull-Leicester mérkőzés nyitja, de az összes fontos rangadó látható lesz ezen a hétvégén, így a talán legjobban várt Arsenal-Liverpool összecsapás is. A meccsek legfontosabb pillanatait a TV2 összefoglalóiban is láthatják a nézők.

Kommentátorként Hethéssy Zoltán és Somos Ákos csatlakozik a Spíler TV csapatához, akik korábban világ- és Európa-bajnoki mérkőzéseket, valamint európai topbajnokságok meccseit is közvetítették. A mérkőzések előtt és azok szünetében a stúdióban meghívott szakértő vendégek latolgatják az esélyeket, elemzik a látottakat.