A Bundesligában a Freiburg az Augsburgot látja vendégül. A házigazda eddig remekel, igaz, a sorsolása sem volt túlságosan nehéz. Támadásban erős a piros-fekete együttes, ezt legutóbb épp a Hoffenheim otthonában bizonyította (0-3). A vendégek nem kezdtek jól, de a rossz széria épp a legutóbb szakadt meg, amikor is meglepetésre legyőzte a piros-fehér alakulat az Eintrachtot. Mindkét brigád gólképes, éppen ezért a gólokra megyünk rá, az over 1,66 körüli szorzóért kellően értékesnek tűnik.

Vasárnap a holland pontvadászatban Hágába látogat a csütörtökön még EL-meccsen szereplő AZ Alkmaar. A házigazda nincs könnyű helyzetben, hat pontjával az alsóházban tanyázik. Felettébb gólképesek a sárga-zöldek, legutóbb a Feyenoord vendégeként kaptak ki 3-2-re. A vendégek az élmezőnyhöz tartoznak, az EL-ben bejutottak a csoportkörbe, és összességében nincsenek rossz passzban: egy Vitesse-elleni idegenbeli vereség után a Spartát 5-1-gyel küldték haza a piros-fehérek. A vendégek az esélyesebbek, de a gólváltást is realitásnak érezzük, mintegy 1.6-szoros pénzért.

A BL-ben csúnyán leszereplő Atalanta a Fiorentinát látja vendégül. A kék-feketék 4-0-ra kaptak ki Zágrábban – régen fordult elő, hogy nem találtak be Gasperini fiai. A bajnokságban eddig hektikusan szerepelnek Zapatáék. A violák értékes pontot csíptek el legutóbb a Juvétól (0-0), előtte viszont kétszer is gólos meccsen maradtak alul, előbb a Napoli, aztán a Genoa ellenében. A fáradt házigazda ellen lesz keresni valója a firenzeieknek, a gólváltás ezúttal is benne van a pakliban, amely az irodáknál 1.55 körül fizet.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!