ANGLIA:

Chelsea: Antonio Conte két olasz válogatott játékost is a londoniakhoz hozna, a Juventus védőjének, Leonardo Bonuccinak és a Lazio középpályásának, Antonio Candrevának a személyében. A szakember továbbá nem számol a francia csatárral, Loic Remy-vel, akit a török Fenerbache 7 millió fontért vinne.
 
Arsenal: Az Everton belga válogatott csatárával, Romelu Lukakuval erősítenék meg a támadósort. A Napoli 22 éves albán védőjét, Elseid Hysajt szemelték ki maguknak.
 
Leicester City: Hivatalosan is bejelentették, hogy leigazolták a Sporting Gijón spanyol védőjét, Luis Hernándezt. 30 millió fontot is megadnának a Watford csatáráért, Troy Deeney-ért. 
 
Liverpool: Megszereznék a Premier League-től búcsúzó Newcastle angol szélsőjét, Andros Townsend-et, akit 10,5 millió fontért vásárolhatnak ki a szerződéséből. A Vörösöknek azonban sietniük kell, ugyanis a Manchester City és a West Ham is szemmel tartja a labdarúgót.
 
Tottenham: A Southampton középpályása, Victor Wanyama átesett az orvosi vizsgálatokon, és 11 millió fontért cserébe hamarosan hivatalosan is klubot fog váltani.
 

SPANYOLORSZÁG:

Real Madrid: A BL-címvédő döntött Alvaro Morata ügyében, és 32 millió euró ellenében visszavásárolják a spanyol válogatott csatárt a Juventustól. A vezetőség azt várja, hogy 75 millió euróért értékesítik majd a támadót valamelyik Premier League-csapat számára.
 
Atlético Madrid: A spanyol klub sportigazgatója, Andrea Berta szerint a Napoli argentin csatára, Gonzalo Híguain nem lesz a madridiak játékosa, mivel az olasz klub csak egy óriási összegért cserébe lenne hajlandó megválni a támadótól.
 

OLASZORSZÁG:

Juventus: A torinóiak a Sevilla lengyel válogatott erősségét, Grzegorz Krychowiak-ot szemelték ki maguknak, aki iránt a PSG is érdeklődik.
 
Milan: A legutóbb a Manchester United menedzsereként dolgozó holland tréner, Louis van Gaal is esélyes a csapat kispadjára.
 
Roma: Hivatalosan is bejelentették, hogy 13 millió euróért leigazolták a Milan olasz csatárát, Stephan El Shaarawyt.
 

NÉMETORSZÁG:

Dortmund: Az Atlético Madrid megkörnyékezte a gaboni támadót, Pierre-Emerick Aubameyang-ot, akiért Diego Simeone együttese 45 millió eurót fizetne.