Az osztrák alsóházban az Austria Wien bebiztosította első helyét, így még versenyben lesz az EL-t érő rájátszásban. A lila-fehérek noha hektikus szezont futottak, az utóbbi hetekben azért zömében meggyőzően teljesítettek. A Mattersburg tagja marad az élvonalnak, így ma felszabadultan futballozhat. Ugyanakkor szerintünk ma Bécsben a házigazda nem hibázik, ahogy szerdán az Altach ellen, úgy szombaton délután is nyer – ennek szorzója 1.75 fölött mozog.

Leverkusen-Bayern München döntőt rendeznek a Német Kupa döntőjében szombaton este. A piros-feketék kissé csalódottak lehetnek, hiszen végül csak az 5. helyen zártak, a bajorok ezzel szemben magabiztosan hódították el a salátástálat. Ma mindkét gárdától támadófocit várunk, találatváltással és még egy góllal kalkulálunk, ez pedig 1.7 körül fizet.

Galatasaray-Trabzonspor rangadó lesz vasárnap este. A hazaiak nincsenek kirobbanó formában, sokat remiznek, így ennek is köszönhetően csak a 4. helyről várják a folytatást. A Trabzon a 2., még van esélye a bajnoki cím megszerzésére, ám az utolsó két fellépésükön csak ikszelni tudtak a bordó-kékek. Ma a pontosztozkodás nem lenne jó eredmény egyik félnek sem, így nyílt meccset várunk. Ha megzörren mindkét háló, 1.5-szörös pénzhez jutunk…

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!