A Bundesligában szombaton délután a Leverkusen a Freiburgot látja vendégül. A hazaiak a bajnoki leállás előtt formába lendültek, két tétmeccset nyerte (Atletico Madrid, Wolfsburg), jelenleg 18 ponttal tapadnak az élmezőnyhöz. A Freiburg a várakozások felett teljesít, 21 egységgel a 4., és idegenben is erős (3-1-1). A gyógyszergyáriak keretét erősebbnek érezzük, ennek megfelelően hazai sikert várunk, amelyre 1.6 körül fizetnek az irodák.

Maradunk Németországban: a Fortuna a címvédőt fogadja. Mindkét gárda jó passzban volt a válogatott szünet előtt. A hazaiak a bennmaradásért harcolnak, az ehhez szükséges egységeket elsősorban saját létesítményükben gyűjtik be. Kovac távozása után felszabadultabbá vált a Bayern játéka – ma hendikepes vendégsikert várunk, amelynek szorzója 1.5 körül jár.

Vasárnap délután a Serie A-ban a Sassuolo a Lazioval meccsel. A zöld-feketék rossz szériája épp a szünet előtt szakadt meg, amikor is legyőzték otthon a Bolognát. A támadójátékuk rendben van, viszont a védelmük annyira nem… A kékek Immobile vezetésével jól teljesítenek a ligában, a 3. helyen álltak a játéknap előtt. Idegenben is pozitív a mérlegük (3-1-2), így a sikerükre fogadni kicsit rizikós. Maradunk a találatoknál, a gólváltás mellé várunk még egy találatot, ez már 1,8-ért kellően értékes odds.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!